efterår 2021

Efterårets to messer

NU er det endelig tid til at komme afsted på kunstmesse. Det bliver kun til 2 i år og de ligger her i efteråret.
Det starter med Kunst i Hasseris 18-19.september, hvor jeg tidligere er blevet optaget et par gange. En fin mindre kunstmesse, der arrangeres af Ymens klub Budolfi og som jeg har haft meget glæde af at deltage på da det ikke ligger så lang væk fra min hjemmebane i Thy. Mere info: Kunstihasseris

Lokomotivvækstedet lægger atter smukke rammer til The Art Fair / Kunst for alle og selvfølgelig er jeg med der igen. 150 kunstnere kan man opleve der og jeg kan kun opfordre til at komme forbi og få en flot oplevelse i weekenden 1 - 3. oktober. Jeg har stadig lidt fribilletter tilbage at dele ud. Skriv til mig hvis du kan bruge nogle. Mere info:  www.kunstforalle.dk

Mange af mine malerier er også fordelt rundt til gallerierne i Struer, Hørning, Himmerland & Hanstholm.
De har på mange måder været fantastiske i den lange usikre tid med corona og de har givet mig roen til at kunne fortsætte maleriet af de glade billeder.
Jeg forsøger løbende at levere nyt til dem, hvilket også betyder at mit eget atelier ikke altid har så meget på lager. Tjek derfor altid, hvad de har hvis du synes at der er for lidt udvalg her på siden.

Se mit eget udvalg i atelieret HER 
Hjerm kunstgalleri, Struer Se mere HER
Galleri Art Expo, Hørning Se mere HER
Galleri Himmerland Se mere HER
Vandkantshuset, Hanstholm Se mere HER ( Facebook )

Besøg i atelieret er velkomne - ring lige først og lav en aftale, så I ikke kører forgæves

Tlf: 30646791
Glade hilsner
Annette


Nu kan mine malerier ses og købes i i Hanstholm

Det har længe været et ønske at være mere synlig her i Thy og da jeg er kommet som keramik kursist i Vandkantshuset, så har jeg lavet aftale om at mine malerier vises og sælges der sammen med andre kunsthåndværkere.

Vandkantshuset
Christians Hansensvej
Hanstholm