25 års kunstner jubilæum 2022

Næste udstillinger bliver Nørhalne viser kunst 1 - 4. september 2022
& The Art Fair Kbh 30.september - 2. oktober

 Atelieret er ret tomt da gallerierne har fået malerier i juli måned efter en vellykket udstilling i Skagen, men med alt det jeg har fået sagt ja til her i efteråret, så er der meget nyt, der skal males for at jeg kan have nok at vise frem i Nørhalne - København - Århus - Struer - Sjørring og Sarpsborg.

Ja, jeg kommer omkring her i efteråret og jeg glæder mig for det er netop her i efteråret at jeg kan fejre at det er 25 års siden at jeg tog det store spring ud i tilværelsen som fuldtidskunstner. Et spring som er en af de bedste beslutninger jeg har taget her i livet.
Jeg er så taknemmelig over at jeg får lov til at leve det her privilligerede liv, hvor det er lysten der driver værket og hvor mandag morgen aldrig er træls at stå op til.
Mine malerier finder nye hjem og gør folk glade. Man kan vist ikke ønske sig mere som kunstner.

Så her i efteråret vil jeg fejre de 25 kunstner år med en masse udstillinger og jeg vil gøre mit bedste for at lave seværdige udstillinger, hvor end jeg kommer hen.

Himmel & hav malerierne har fået en større plads i mit sortiment, men selvfølgelig holder jeg  fast i også at male mine farverige malerier med den livsglade udstråling og stemning.

Hvad jeg har i mit eget atelier, kan ses under MALERIER TIL SALG, på denne hjemmeside.


Hjerm kunstgalleri HER
Galleri Art Expo HER
Galleri Himmerland HER
Kunstgalleriet i Slagelse  HER 

Besøg i atelieret er velkomne - ring lige først og lav en aftale, så I ikke kører forgæves

Tlf: 30646791
De kærligste hilsner
Annette